Ännu en meningslös våldsattack,
denna gång i Manchester England.
Och givetvis, som sig bör, reagerar “världen” med bestörtning,
och alla rika västerlänningars tankar går till offrens familjer, och solidariteten är total,
så länge det är vita “civiliserade” och oskyldiga som drabbas.

Det är nästan bedrövligt att jag reagerar som jag gör,
när människor blivit dödade och massor av skadade..
Hur kan jag vara så okänslig att jag ifrågasätter sorgen
och solidariteten en sån här stund ? det är snudd på omänskligt
av mig faktiskt.

Ja det kanske är konstigt… men jag är så j-a less på all dubbelmoral,
Jag är så less på att man ser mellan fingrarna när afrikanska barn dör i svält, när Syriska barn dödas av gas, och av Svenska, amerikanska och ryska vapen.

Och blir så less när snart ett helt folk är överens med SD om att vi bör inte ta emot fler flyktingar, och sedan tar ett glas vin till maten innan vi åker ut till sommarstället för 700.000 kronor. Jag blir så less på att man är så överens om att tiggare är ett otyg som stör vår stadsbild, medan vi tillåter tiggeri via telefon på kvällstid, och tiggeri varje kvart på de flesta tv-kanaler (kallas även för reklam)

“Vi har inte råd att ta emot fler” säger vi och åker och köper familjens andra bil, och på vägen hem köper vi en peelingtvål för 450 kronor åt frugan. Nä jag må då tillstå det att det är tufft att leva som medelklass i Sverige år 2017.

Så när dessa dåd drabbar oskyldiga barn och medborgare i väst, blir jag lika förbannad över dubbelmoralen i väst och dess “solidaritet”, som jag blir över själva våldsdådet faktiskt. Och jag blir än mer förbannad över att folk inte fattar vad som orsakar terrorism, och vilka som tjänar pengar på det. En ledtråd, det är inte de förvirrade mördare som spränger sig själva i luften.

Sen kan ni ju gissa fritt….jag tror inte att jag kommer övertyga en enda västerländsk själ med mina “rasförrädiska” funderingar.