Ty yttermera visso, förefaller det som mobbare och småpåvar med psykopatiska drag tenderar spela fler kort än som finns i leken. I desperation kan de manipulera, konfrontera, utan ånger, samvete eller eftertanke. Kära medborgare, om du möter denna typ av människa, tveka inte ! avlägsna dig från deras närvaro om möjligt. Om inte, lita inte på deras ord, för dessa nästan-människor har inga problem att i nästa läge förneka allt inför en eventuell tredje part. Om det är möjligt, sätt dig aldrig i någon form av beroendesituation, för de kommer utnyttja det maximalt, och aldrig släppa taget. De “har alltid rätt”, vet inte hur man pratar i vanlig samtalston, de hotar och driver igenom sin vilja med varje tänkbart medel.
Fråga dig själv om det är värt det, byt jobb, byt vänskapskrets innan det är försent. Inbilla dig inte att de på någon punkt kommer förändra sig och bete sig civiliserat, annat än när du stryker dem medhårs.