Men nu är banne mig sommaren här,
ja utom för väderterroristerna då kanske.
Men för mig är den här. Det var 18 grader ute mitt på dagen,
trots att solen var bakom molnen, DÅ är det sommar.
Och när häggen slagit ut lite här och där, när barnen cyklar omkring
i sin fantasivärld, och skolavslutningen, med “den blomstertid nu kommer”
är i antågande. Då är det sommar.

Ungar ja…. det bara dräller av svenska ungar på vår gård nu,
och i min trappuppgång. 6 barnvagnar nere vid entrén, och 3 rollatorer.
Det gamla och det nya, osså jag då, en medelålders “kommunist” som vill driva utvecklingen bakåt, och “införa Stalinism” igen. (För så tolkas det ofta om man inte helt utan kritik anammar det resursmässigt ohållbara kapitalistiska system som ger mer till de rika och mindre till de fattiga och utarmar våra naturresurser… jorå så att … då är man nog “Stalinist” eller nåt sånt förstår ni. Eller “Miljömupp”)
smiley

En granne hävdar att det är en invasion av invandrarungar.
Men jag är nästan helt säker på att de är svenska barn, trots att det ibland tycks vara av stor vikt viket ursprung man har, snarare än hur man är som person.
Jag är nästan helt säker på att de är svenska barn faktiskt, för de är oftast födda i Sverige, de pratar svenska med sina kamrater, de bor, lever och går i skola i Sverige och de har mörkt hår, och mörka ögon i likhet med mig som ändå är svensk, tror jag ….om än bara 10-12 generationer tillbaka……Jag vet inte om det räcker faktiskt, men jag känner mig nog ändå lite svensk faktiskt.

Nå, vare sig vi definierar barnen som svenska eller invandrare, så är jag väldigt glad att de finns här, leker och livar upp en gård som annars enbart bestått av snälla, godhjärtade äldre, eller gnälliga äldre medborgare. Jag liksom småler lite när det blir liv och rörelse. Jag är osäker på om min pro-ungdoms/pro-acceptens är “kommunistisk” eller inte. Men helt friskt reaktion från mig kan det knappast vara
smiley
… det är fullt med svenska ungar på min gård !
De andra svenska ungarna, med svenskfödda föräldrar, bor inte längre i höghusområden, de bor i hus och villor, för “vi har fått det så svårt ekonomiskt här i Sverige” sen invandrarna kom hit och “tog våra jobb” Och har de inte tagit våra jobb, så är de en kostnad för oss… hur som helst gör de fel, på något vis … för det har Jimmie Åkesson sagt”