De flesta som är journalistiskt, politiskt högljudda,
eller på sociala medier har jag efter noggrant och under lång tids övervägande kommit fram till är någon form av enögda cykloper.
Och den större delen av medborgarskaran har ingen aning om konsekvenserna av sitt röstande eller sina yttranden. Because they really don’t give a shit, as long as they think they gain from it. klicka här för källa

Hur förklarar man annars att en majoritet av befolkningen i Sverige är emot skattehöjningar för de allra rikaste, samtidigt som Antonia Ax-son Jonsson betalar mindre procentuellt i skatt än en kassörska på Willys ?

Och hur förklarar man annars att i princip alla, inklusive mig själv tror att porr kan vara skadligt, men mer än 50 % erkänner sig titta på det. Och hur förklarar man annars att en feminist på ETC klicka här för källa, i vanlig ordning ondgör sig över män i allmänhet när det kommer till porrbranschens läskiga baksidor, när det är en väldigt stor del kvinnor som tittar på porr, i vissa lägen, när det inte längre kommer till frivilligt erkännande oftare än män tom ? klicka här för källa.

Och hur kommer det sig att vi har kommit fram till att porr är skadligt, för det innehåller våldsinslag, (vilket jag hört en kompis säga, är ovanligt på nätet 😉 )
Medan vi på bästa sändningstid bejakar och tom glorifierar, lååååångt värre våld i långfilmer, med lemlästning, halshuggningar, tortyr, obduktioner, dödsskjutningar, knivhuggningar.
Och jag ser INGA artiklar om det längre, hör INGET om det skadliga TV-våldet längre.
Hur kommer det sig tror ni ?

Jag har en aning om vad det beror på men, Who really don’t give a shit, as long as they think they gain from it.